Kukka- ja hautauspalvelu Lumpeenkukka

Hautauspalvelut

Palvelemme teitä surun keskellä asiantuntevasti ja toiveitanne kunnioittaen kaikissa hautajaisiin liittyvissä asioissa.

Yrityksemme arvoihin kuuluu asiakaslähtöinen palvelu ja arvostamme jokaista omaista ja vainajaa sosiaalisesta tai uskonnollisesta taustasta riippumatta. Olemme vaitiolovelvollisia kaikissa meille uskotuissa asioissa.

Meiltä saat kaikki hautaukseen liittyvät palvelut saman katon alta ja hoidamme hautajaisjärjestelyt aina omaisten ja vainajan tahtoa kunnioittaen. Hautaustoimistossamme on hyvät ja rauhalliset tilat asiointiin ja nähtävillä erilaisia arkkuja ja uurnia.

Palvelumme

Vainajan kuljetus

Vainaja tarvitsee aina viimeisen kuljetuksen. Hoidamme saattokuljetuksen siunaus-, hautaus- tai tuhkauspaikkaan aina arvokkaasti, huolellisesti ja vainajaa kunnioittaen.

Puemme vainajan hautausta varten joko tämän omiin vaatteisiin tai erikseen vainajalle suunniteltuihin vaatteisiin. Tähän on myös omaisen mahdollista osallistua.

Arkut ja uurnat

Suomessa kaikki vainajat saatetaan arkussa joko hautaan tai tuhkaukseen. Arkku on keskeinen osa hautajaisia ja sen valitseminen on monille tärkeä osa hautajaisjärjestelyjä. Huolella valittu arkku kuvastaa vainajaa ja kunnioittaa tämän muistoa.

Jos vainaja tuhkataan, tulee valita arkun lisäksi myös uurna.

Valikoimastamme löytyy kauniita arkkuvaihtoehtoja niin jalopuisena kuin kangasverhoiltuna. Useisiin arkkumalleihin on myös yhteensopiva uurna.

Käytämme ainoastaan kotimaisten valmistajien toimittamia ekologisia arkku- ja polttohautaukseen soveltuvia arkkuja ja uurnia.

Tutustu arkku- ja uurnavalikoimaan

Muistovärssyt

Hautajaisperinteisiin kuuluvat sanat, jotka jäävät viimeisiksi tervehdyksiksi rakkaalle.

Muistosanat lausutaan hiljaa arkun vierellä, laskettavien kukkavihkojen kera.
Sanojen voima voi olla valtava, tarjoten lohtua ja kunnioitusta – ne jäävät mieleen ja voivat lohduttavat

Muistosanat kirjoitamamme kortille, kukkalaitteen nauhaan tai adressiin.

Autamme ja tuemme, kun haluatte kunnioittaa läheistänne parhaalla mahdollisella tavalla.

Hautamuistomerkit

Meidän kauttamme on saatavilla myös hautakivet ja muut muistomerkit läheisen haudalle. Autamme hautakiven, kaiverruksen tai muistolaatan suunnittelussa.

Kivipalvelu sisältää hautakiven suunnittelun ja 3D-luonnoksen, tarvittavien lupien hakemisen seurakunnalta sekä kiven toimituksen ja asennuksen. 

Lisäksi kauttamme hoituu jo olemassa olevan hautakiven kunnostustyöt, mm. oikaisut, pesut ja kaiverrusten kunnostus.

Myymme Suomen Kivivalmisteen kiviä.

Arkun koristeet

Suruvihko/surukimppu

Sydämet